"Hilton" ipak dobija vrpcu

Hotel “Hilton ” zvanično je počeo da radi 19. a probni rad je počeo 9. septembra
146 pregleda 9 komentar(a)
Hotel Hilton, Foto: Luka Zeković
Hotel Hilton, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.09.2016. 18:11h

Svečano otvaranje hotela Hilton Podgorica Crna Gora biće 3. oktobra u 21 čas. Tom prilikom biće organizovano presijecanje vrpce, pozdravni govori i koktel.

Hotel Hilton Podgorica Crna Gora zvanično je otvoren 19, a sa probnim radom počeo 9. septembra.

Novi hotel nudi 180 prostranih i moderno opremljenih soba za goste, uključujući i 23 apartmana. U sklopu hotela je i Predsjednički apartman sa panoramskim pogledom na grad.

Noćenje u Hiltonu tokom septembra i oktobra košta 150 eura. U luksuznim sobama noćenje je 190, a u apartmanima 200 eura po osobi. Svaka druga usluga naplaćuje se posebno.

Gosti mogu uživati u raznim ponudama hrane i pića u hotelu, u Sky Baru koji se nalazi na osmom spratu hotela sa pogledom na grad, restoranu Crna Gora, na terasi Fontana i u Bar i Cigar klubu.

Za sastanke i druge događaje, uključujući vjenčanja, hotel nudi jedan od najvećih prostora u Podgorici koji sadrži pet sala za sastanke i konferencije. U ponudi Hotela je i Kristalna dvorana, koja se prostire na 425 kvadratnih metara bez stubova i koja može da primi do 435 gostiju.

Hilton Podgorica Crna Gora nudi jedan od najvećih spa centara u gradu, Duklja Spa, koji se prostire na 1,300 metara kvadratnih, na prizemlju, međuspratu i prvom spratu. Dizajniran je u skladu sa najnovijim fitnes trendovima i sadrži, između ostalog, unutrašnji bazen.

"Crna Gora, kao jedna od najstarijih evropskih država koju često nazivaju biserom Mediterana, je nova destinacija za Hilton . Stoga je Hilton odlučio da proširi svoj globalni portfolio koji pokriva više od 570 hotela", rekao je prilikom otvaranja Andreas Lakner, regionalni lider za brand menadžment Hilton Worldwide-a.

Bonus video: