Kuhinje - po želji i mjeri za samo 7 dana, 25 godina garancije na austrijske Bloom okove

Svaka kuhinja se radi prilagođena želji kupca, od same ideje, preko 3D projekta do realizacije gotovog proizvoda
9302 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Namos
Ilustracija, Foto: Namos
Ažurirano: 19.07.2019. 10:54h

Austrijski proizvođači pločastih materijala EGERR i KRONOSPAN kao i austrijski proizvođač okova BLOOM u organizaciji firme Matis, (jedne od najvećih) proizvođača namještaja na Balkanu, organizovali su među prvima serijsku proizvodnju kuhinjskih elemenata najsavremenijeg dizajna. Sama serijska proizvodnja dovela je do povećanja produktivnosti, a samim tim i do 25-30% nižih cijena. Sve to uz fabričku garanciju od 25 godina na austrijske Bloom okove.

Obzirom da se svi gotovi proizvodi nalaze na fabričkom lageru, od momenta potvrde projekta od strane stručnog dizajnerskog tima, isporuka kuhinje može biti u vašem domu za 7 dana.

Svaka kuhinja se radi prilagođena želji kupca, od same ideje, preko 3D projekta do realizacije gotovog proizvoda.

U Podgorici "MATIS" kuhinje možete poručiti kod ekskluzivnog uvoznika za CG – NAMOS DAJKOVIC company, koji ove godine slavi 25 godina poslovanja.

U Jubilarnoj godini, Namos je za svoje kupce obezbijedio EKSKLUZIVNO odloženo plaćanje do 25 mjesečnih rata sa 0% kamate putem kreditnih kartica NLB I SOCIETE GENERALE banke, i do 12 mjesečnih rata putem kreditnih kartica CKB i Hipotekarne banke.

Kompletnu ponudu možete pogledati na www.namos.co.me I www.matis.rs a termin kod dizajnera možete zakazati pozivom na broj 063 222 451.