"Isti ljudi odlučuju o kreditima"

Komisija je u istom sastavu kao i prošle godine. Nikola Camaj (DS) je kazao da je bilo i kritike na rad komisije, te da treba svake godine da se biraju novi članovi
51 pregleda 0 komentar(a)
Sjednica, Foto: Luka Zeković
Sjednica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 18.11.2016. 18:29h

Odbornici u Skupštini gradske opštine Tuzi imenovali su juče članove Komisije za dodjelu stipendija za studijsku/školsku 2016/17. godinu i žirija za dodjelu Nagrade GO za 2016.godinu.

Za predsjednika Komisije za dodjelu stipendija za studijsku/školsku 2016/17. godinu imenovan je Vaselj Siništaj, a za članove sekretarka Elvisa Redžematović i predsjednik Skupštine Fadilj Kajošaj.

Komisija je u istom sastavu kao i prošle godine. Nikola Camaj (DS) je kazao da je bilo i kritike na rad komisije, te da treba svake godine da se biraju novi članovi.

„Komisiji je istekao mandat i treba da se formira nova. Ne može jedan čovjek da predlaže troje ljudi... Postupak je pogrešan“, kazao je Camaj, nakon što je Halil Duković (DPS) u ime Odbora za imenovanja predložio da komisija ostane u istom sastavu kao i prošle godine. Predsjednik Skupštine Fadilj Kajošaj mu je odgovorio da pismeno dostavi svoje predloge za članove komisije, na šta je Camaj kazao da neće dati predloge.

U žiriju za dodjelu Nagrade GO Tuzi za 2016.godinu biće Medača Muminović, Marko Camaj, Vitore Ljuljuđuraj, Idriz Đokaji Almir Ljuljanaj. Odbornicima je prezentovana i Informacija u vezi sa radom štaba za snabdijevanje vodom bezvodnog područja GO Tuzi, o kojoj se nije glasalo.

Bonus video: