Jovetić: Nismo dobili dopis Mitropolije - Vijesti.me
"RAZMATARAĆEMO GA KADA STIGNE"

Jovetić: Nismo dobili dopis Mitropolije

MCP je danas uputila otvoreno pismo Savjetu RTCG-a, u kojem se navodi da su svake večeri u Dnevniku u pola osam Mitropolija, sveštenstvo i vjernici izloženi satanizaciji i govoru mržnje, a bez prava da odgovore

Ivan Jovetić
Ivan Jovetić (Foto: Boris Pejović)

Predsjednik Savjeta RTCG, Ivan Jovetić rekao je "Vijestima" da Savjet nije dobio dopis Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP).

MCP je danas uputila otvoreno pismo Savjetu RTCG-a, u kojem se navodi da su svake večeri u Dnevniku u pola osam Mitropolija, sveštenstvo i vjernici izloženi satanizaciji i govoru mržnje, a bez prava da odgovore.

"Od Vas sam čuo za dopis Savjetu. Do ovog trenutka nismo dobili dopis Mitropolije crnogorsko-primorske ni putem maila ni putem arhive što su i službe RTCG potvrdile. Kada dopis stigne Savjetu, razmatraćemo isti na sjednici kao što radimo i sa svim dopisima koje dobijemo i od zaposlenih i od drugih zainteresovanih strana. Ukoliko je riječ o formalnom prigovoru na određeni programski sadržaj, prema proceduri isti ide ka Komisiji za predstavke i prigovore o čijem se zapisniku izjašnjava Savjet.


Vidi sve komentare