KCCG: Donacije uplaćivati na račun Nacionalnog koordinaciong tijela za zarazne bolesti

"Upućujemo najiskreniju zahvalnost svima na ovako humanom činu i nesebičnoj pomoći, koja nam je od neprocjenjivog značaja u trenutku kada se svi zajedno borimo sa najvećim iskušenjima i nastojimo da zaštitimo naše građane"
4005 pregleda 2 komentar(a)
Klinički centar Crne Gore, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević
Klinički centar Crne Gore, Foto: Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević, Savo Prelević

Klinički centar Crne Gore, zbog velikog interesovanja i brojnih zahtjeva kompanija i pojedinaca, koji se javljaju iskazujući spremnost da svojim donacijam pomognu u borbi protiv koronavirusa, obavijestio je da se ubuduće donacije mogu uplatiti isključivo na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

"Dakle, svi subjekti koji na ovaj način iskazuju visok stepen društvene odgovornosti, svaki vid pomoći mogu da realizuju u komunikaciji sa Nacionalnim koordinacionim tijelom putem kontakt adrese elektronske pošte CoronaInfoCG@gov.me.", saopšteno je iz KCCG

Dodaju da je od pojave epidemije koronavirusa, KCCG dobio veliki broj donacija od humanista, koji su iskazali spremnost da pomognu u teškim vremenima, kada se čitavi svijet suočava sa epidemijom, koja prijeti da ugrozi zdravlje i živote cjelokupne populacije.

"Među onima koji su pomogli Klinički centar su i Hard discount Laković koji je izdvojio 25.000 eura i Lovćen a.d. Podgorica koji je obezbijedio sredstva za nabavku respiratora. Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost svima na ovako humanom činu i nesebičnoj pomoći, koja nam je od neprocjenjivog značaja u trenutku kada se svi zajedno borimo sa najvećim iskušenjima i nastojimo da zaštitimo naše građane", navodi se u saopštenju KCCG.

Za uplate iz Crne Gore, račun je 510-117161-85

Za uplate iz inostranstva Intermediary bank RAIFFEISEN ZENTRALBANK OESTERREICH AG VIENNA, SWIFT RZBAATWW, Account with Institution Party Identifier 000-55.062.301, Swift Address CKBCMEPG, Name CRNOGORSKA KOMERCIJALNA BANKA AD PODGORICA, Beneficiary Customer VLADA CRNE GORE Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, Karađorđeva b. b. 81000, Podgorica, MONTENEGRO, IBAN: ME25510000000011716185.

Bonus video: