Kursevi u inostranstvu za studente Univerziteta Crne Gore

Studenti će se upoznati sa modernim i interesantnim temama u okviru predavanja univerzitetskih profesora
109 pregleda 1 komentar(a)
organizacija "Best", Foto: BEST
organizacija "Best", Foto: BEST
Ažurirano: 29.11.2012. 10:24h

Studenti Univerziteta Crne Gore do drugog decembra mogu da se prijave za besplatne proljećne kurseve u jednoj od 30 zemalja Evrope, koje organizuje studentska organizacija “Best”.

“Studenti Univerziteta Crne Gore potpuno besplatno mogu da pohađaju kurseve"

Studenti će imati priliku da pohađaju dvonedjeljne kurseve edukativnog karaktera, tokom kojih će se upoznati sa modernim i interesantnim temama u okviru predavanja univerzitetskih profesora i eksperata iz različitih kompanija, a imaće mogućnost i da posjete kompanije u inostranstvu.

Proces prijavljivanja se obavlja putem javnog sajta “Besta”, a link za prijavu možete naći ovdje.

"Nije neophodno članstvo u organizaciji da bi se studenti prijavili”, rekao je Tošić

Zemlja sa niskim standardom

Predsjednik studentske organizacije “Best LG Podgorica" Marko Tošić kazao je da studenti ne plaćaju participaciju, jer je Crna Gora svrstana u zonu zemalja sa niskim standardom.

“Studenti Univerziteta Crne Gore potpuno besplatno mogu da pohađaju kurseve. Nije neophodno članstvo u organizaciji da bi se studenti prijavili”, rekao je Tošić.

On je dodao da su uz podršku Mašinskog fakulteta iz Podgorice, Kancelarije za međunarodnu saradnju i Ministarstva prosvjete i sporta početkom ove studijske godine članovi "Besta LG Podgorica" kreirali brošuru "Brucoški vodič", koja brucošima Univerziteta Crne Gore nudi sve potrebne informacije o Univerzitetu, gradu Podgorici i o aktivnostima BEST organizacije.

Bonus video: