Marković: Pravdi privedeni najznačajniji nosioci organizovanog kriminala

Han je kazao da će nastaviti "budno da prati" slučaj napada na Oliveru Lakić i da očekuje da počinioci i inicijatori budu privedeni pravdi
2970 pregleda 16 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Ažurirano: 22.02.2019. 10:33h

Crna Gora je pravdi privela najznačajnije nosioce organizovanog kriminala i na polju vladavine prava urađeno je dosta, rekao je premijer Duško Marković.

"Crna Gora ima razloga da bude zadovoljna", rekao je Marković na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom za politiku susjedstva i pregovore o proširenju Johanesom Hanom.

"Ostaje još dosta posla na unapređujemo vladavinu prava, da institucije učinimo kredibilnijim, da osnažimo borbu protiv organizovanog krinminala i korupcije. Napravili smo značajan iskorak u tom smislu i nikada kao u posljednjih godinu dana organizovani kriminal nije bio na koljenima u odnosu na državu", rekao je Marković.

Dodao je da su "pravdi privedeni najznačajniji nosioci organizovanog kriminala".

"Na putu smo da razotkrijemo i neka nova krivična djela koja su se desila i posljednje vrijeme i napad na novinarku Oliveru Lakić", rekao je Marković.

Han je kazao da će nastaviti "budno da prati" slučaj napada na Oliveru Lakić i da očekuje da počinioci i inicijatori budu privedeni pravdi.

Bonus video: