Montenegro stars: Nemamo dug za struju

Iz kompanije navode da je junski račun u iznosu 60.622,62 eura arhiva primila 12. jula, te da je rok za plaćanje 8 dana od datuma dostavljanja računa
68 pregleda 1 komentar(a)
hotel Splendid, Foto: Vuk Lajović
hotel Splendid, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.07.2016. 19:58h

Uprava hotelske grupe Montenegro stars demantovala je podatak da je hotel Splendid jedan od najvećih dužnika za utrošenu električnu energiju, objavljen u tekstu "Ovih 50 kompanija imaju najveći dug za struju: Rudnik uglja na čelu”.

"Napominjemo da kompanija Montenegro stars hotel group, u okviru koje posluje hotel Splendid Conference & Spa5* u Bečićima, nema duga za utrošenu električnu energiju, navedenog u rečenici: “Na listi najvećih dužnika je i hotel Splendid iz Bečića koji zbog dva neplaćena računa duguje 93.702 eura“ ”, te da se objavljeni iznos čak i ne odnosi na tekuću fakturu koja je u valutnom roku", navodi se u reagovanju.

Iz kompanije navode da je junski račun u iznosu 60.622,62 eura arhiva primila 12. jula, te da je rok za plaćanje 8 dana od datuma dostavljanja računa.

"Račun za maj kompanija Montenegro stars u okviru koje hotel Splendid posluje je plaćen i to u iznosu od 50.486,89 eura. Ovaj podatak možete provjeriti kod Elektroprivede. Navedeni račun na jun koji je primljen 12. jula ove godine u iznosu od 60.622,62 eura, biće uplaćen u redovno, kao što su i svi računi do sada plaćani", navodi se u reagovanju.

Iz kompanije navode da je "lako provjerljivo da je hotel Splendid i kompanija Montenegro stars za deceniju rada bila i ostala uredan platiša, a ne dužnik".

"Najrječitije ipak, govori podatak da smo cijelu deceniju uredno plaćali godišnje fakture za utrošenu električnu energiju, a one iznose oko milion eura”.

Bonus video: