Na šalterima EPCG rad u dvije smjene, prednost imaju stariji

"Prva dva radna sata u svim poslovnicama biće rezervisana za starije osobe.Takođe molimo sve kupce da, kad god je to moguće, koriste elektronske servise za plaćanje računa“, saopšteno je iz EPCG.
6612 pregleda 14 komentar(a)
Plaćamo li visoku cijenu gubitaka u mrežama?, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković
Plaćamo li visoku cijenu gubitaka u mrežama?, Foto: Luka Zeković, Luka Zeković, Luka Zeković

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) je, zbog zaštite od koronavirusa, uvela „preporučeni režim rada na svojim šalterima, pa u prostoru može biti maksimalno dvije osobe u isto vrijeme, a nadležne službe brinu i o poštovanju preporuka socijalne distance“.

„Poslovnice će raditi u standardnim vremenskim periodima. Imajući u vidu da su zatvoreni informativno-naplatni punktovi u tržnim centrima Delta City i Mall of Montenegro, filijala u Podgorici u Ulici „Ivana Milutinovića“ organizovaće rad u dvije smjene tako da će salteri raditi od 7 do 21h.. Prva dva radna sata u svim poslovnicama biće rezervisana za starije osobe.Takođe molimo sve kupce da, kad god je to moguće, koriste elektronske servise za plaćanje računa“, saopšteno je iz EPCG.

Snabdijevanje svih kupaca u Crnoj Gori je stabilno, a osnovni cilj Elektroprivrede je da u narednom periodu, dok traje opasnost od širenja koronavirusa, „obezbijedi kontinuirano i sigurno napajanje električnom energijom svih korisnika“.

Bonus video: