Nagrađeni najbolji policajci u BIjelom Polju

Predsjednik Smolović je iskazao zadovoljstvo što se nastavlja tradicija, kojom Opština Bijelo Polje želi da pokaže da veoma cijeni sve što službenici Uprave policije rade za bezbjednost građana i imovine, i izrazio zahvalnost na uspješnom rješavanju bezbjednosnih i drugih izazova u našoj opštini
6696 pregleda 1 komentar(a)
Sa dodjele nagrada, Foto: Jadranka Ćetković
Sa dodjele nagrada, Foto: Jadranka Ćetković

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, uručio je danas nagrade najboljim policajcima Centra bezbjednosti (CB) Bijelo Polje, Amelu Mehoviću, Vladeti Mujoviću, Besimu Ljuci, Veselinu Šećkoviću, Radivoju Vojinoviću, Asmiru Šabanoviću, Daliboru Načiću, a posebno priznanje predsjednika Opštine, dobio je komandir CB Bijelo Polje Danko Gogić.

Predsjednik Smolović je iskazao zadovoljstvo što se nastavlja tradicija, kojom Opština Bijelo Polje želi da pokaže da veoma cijeni sve što službenici Uprave policije rade za bezbjednost građana i imovine, i izrazio zahvalnost na uspješnom rješavanju bezbjednosnih i drugih izazova u našoj opštini.

“Bijelo Polje je u kontinuitetu bezbjedan grad i smatram da je jedan od glavnih razloga za to, profesionalan odnos i rad pripadnika CB Bijelo Polje. Sa ovog mjesta želim da iniciram proširenje saradnje Opštine Bijelo Polje i Uprave policije, na poljima koja mogu doprinijeti očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti u saobraćaju i podizanju nivoa opšte bezbjednosti, i u tom smislu je neophodno da dogovorimo kreiranje zajedničkog plana aktivnosti za naredni period” – kazao je predsjednik Smolović.

Načelnik bjelopoljske policije, Miloš – Mića Bulatović, zahvalio se predsjedniku, ali i cijeloj lokalnoj upravi, koja je, kako je rekao, još jednom prepoznala rezultate rada policijskih službenika.

“Možemo se pohvaliti time da imamo veoma povoljan bezbjedonosni ambijent, a javni red I mir je u kontinuitetu stabilan i to zahvaljujući napornom radu svih službenika, koji će, siguran sam, u narednom period raditi još jače i bolje, a sve u službi građana i građanki našeg grada”, istakao je Bulatović.

Bonus video: