Novogodišnji pokloni za djecu iz doma u Bijeloj

Direktorica SMŠ „Mladost“ Jovanka Vujačić je istakla da je ovogodišnja akcija naišla na odličan odziv Tivćana a njoj su se, pored profesora, učenika i njihovih roditelja, kao organizatora, pridružili i brojne kompanije, institucije i građani Tivta
156 pregleda 1 komentar(a)
Dom Mladost Bijela, Foto: Slavica Kosić
Dom Mladost Bijela, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.12.2016. 18:58h

Četrdeset i treća po redu humanitarna akcija „Puna torba Djeda Mraza“ koju organizuje Srednja mješovita škola „Mladost“ iz Tivta, okončana je danas kada su učenici, profesori i uprava škole zajedno sa učenicima i direktorima vaspitno-obrazovnih ustanova Tivta, predstavnicima Dječijeg saveza sa tradicionalnom „slatkom korpom“ i predstavnicima Udruženja žena Tivta, posjetili Dječiji dom „Mladost“ u Bijeloj i njegovim štićenicima uručili poklone, čestitajući im nastupajuće novogodišnje praznike. Djeci u Bijeloj priređen je i poseban zabavni program uz uščešće animatora Šanta Pante.

Direktorica SMŠ „Mladost“ Jovanka Vujačić je istakla da je ovogodišnja akcija naišla na odličan odziv Tivćana a njoj su se, pored profesora, učenika i njihovih roditelja, kao organizatora, pridružili i brojne kompanije, institucije i građani Tivta.

Svoj doprinos ovoj akciji doniranjem slatkiša, odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora dale su: OŠ „Drago Milović“, OŠ „Branko Brinić“, JPU „Bambi“, JU Muzička škola Tivat, Knightsbridge School Montenegro, Dom zdravlja, Crveni krst Tivat, Udruženje žena, Dječiji savez, Komunalno, Turistička organizacija, Atlas banka, CKB banka, Odjreljenje bezbjednosti Tivat i brojna privatna preduzeća kao sponzori.

Novčane donacije na žiro račun Dječijeg doma „Mladost“ u Bijeloj pored ostalih, uplatili su Opština Tivat, Arcadia Academy Tivat, Radio Tivat, Hipotekarna banka, Vodovid i Una Montenegro. U prikupljanje priloga su se uključili i brojni sugrađani koji su novčanom ili donacijom u poklonima, doprinijeli uspješnosti ovogodišnje akcije.

Bonus video: