Odbornici cetinjske URA doniraju svoje mjesečne naknade

Istovremeno, pet odbornika URA uputili su poziv ostalim kolegama iz Skupštine i ostalim lokalnim funkcionerima Prijestonice Cetinje da slijede njihov primjer i daju doprinos u borbi protiv virusa
1976 pregleda 0 komentar(a)
ODbornici cetinjske URE
ODbornici cetinjske URE

Odbornici Građanskog pokreta URA odlučili su da svoje mjesečne naknade iz Skupštine Prijestonice doniraju Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, za borbu protiv korona virusa.

Istovremeno, pet odbornika URA uputili su poziv ostalim kolegama iz Skupštine i ostalim lokalnim funkcionerima Prijestonice Cetinje da slijede njihov primjer i daju doprinos u borbi protiv virusa.

"Molimo vas da usljed ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazimo hitno obavijestite ostale odbornike i funkcionere o našem predlogu kako bi se i oni priključili akciji i izvršili u donacije ne manjoj od jedne mjesečne odborničke naknade", stoji u dopisu koji potpisuje potpredsjednik URA i odbornik Filip Adžić.

URA ima pet odbornika na Cetinju. Osim Adžića, to su Vladana Lompar, Petar Martinović, Gojko Berkuljan i Slavko Šole Janković.

Bonus video: