Osvojite eko peć na pelet

226 pregleda 6 komentar(a)
Veneta plamen, Foto: Vijesti online
Veneta plamen, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 16.02.2015. 06:19h

Kompanija “Veneta plamen” i “ Vijesti”od danas organizuju nagradnu igru “Za toplinu vašeg doma - Eko grijanje na pelet”.

Organizatori su pripremili 10 vrijednih nagrada - italijansku peć na pelet ”lisabona”, jačine 7 KW, sa instalacijom i po tri usisivača za pepeo, godišnje servise peći na pelet i pakovanja od 225 kilograma peleta.

Čitaoci će danas uz “Vijesti” dobiti talon, na koji do 1. marta treba da lijepe kupone koji će od ponedjeljka do subote biti na naslovnoj strani.

Ukoliko propuste da sakupe neki kupon, građani mogu u dva nedjeljna izdanja da dobiju džoker kupone, kojima se mogu zamijeniti dva standardna.

Konvertirani talon čitaoci treba da dostave lično ili poštom na adresu ND “Vijesti”, Bulevar revolucije 11, 81000 Podgorica, najkasnije do 5. marta.

Imena dobitnika biće objavljena 7. marta, u emisiji “Boje jutra” TV Vijesti, novinama "Vijesti" i na portalu Vijesti.me. “Veneta plamen” iz Podgorice je ekskluzivni zastupnik za crnogorsko tržište italijanskog proizvođača peći na pelet, Karmek One Treviso.

Bonus video: