Podgorica: Izbacio ženu iz stana zbog 110 eura

94 pregleda 7 komentar(a)
Nada Radović, Foto: Zoran Đurić
Nada Radović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.09.2014. 18:01h

Nakon što je juče poslijepodne našla zaključana vrata iznajmljenog stana i stvari razbacane na stepeništu, Nada Radović ostala je bez krova nad glavom.

Ona je sinoć optužila Bata Milutinovića da je izbacio iz stana i da će noć provesti na stepenicama zgrade u Ulici Slobodana Škerovića, jer nema gdje da ode.

Milutinović je potvrdio da je Radovićevoj nedavno iznajmio stan, ali nije želio da odgovori zbog čega je žena završila na stepeništu.

Radović je ispričala “Vijestima” da je u subotu uselila u stan i dala akontaciju za kiriju u iznosu od 50 eura, obećavši Milutinoviću da će početkom septembra platiti ostatak.

“Nakon što mi je stara gazdarica prodala stan, u kojem sam živjela dvije godine, iznajmila sam ovaj stan za 160 eura. Odmah sam mu platila koliko sam imala, a ostatak je trebalo da dam od novca koji očekujem ovih dana. Čovjek je na to pristao, ali evo sam danas zatekla zaključana vrata i izbačene stvari ispred vrata”, kazala je Radović.

Ona je najavila da će Milutinovića prijaviti policiji zbog nasilničkog ponašanja, požalivši se da je socijalni slučaj i lošeg zdravstvenog stanja.

“Ovakvu neprijatnost nikada nijesam doživjela od nekoga, da postupa sa mnom kao sa nekom životinjom. Pijem po deset tableta ujutro i uveče zbog bolesti i u takvom stanju treba da se vučem po ulici. Zbog takvog ponašanja i uvreda ću ga prijaviti policiji, a neće se na ovome završiti, jer ću izgurati slučaj do kraja”, kazala je Radović.

Nekoliko stanara zgrade okupilo se oko žene, pokušavajući da joj nekako pomognu, a jedan od komšija tvrdi da je mnogo komšija imalo problema sa Milutinovićem.

Tvrdi da ne radi i da nema gdje

Reporteri “Vijesti” vidjeli su juče na hodniku stvari spakovane u kese, koje je Radovićeva nervozno slagala.

Ona tvrdi da su sve njene stvari bile bačene ispred vrata i da ih je složila i sklonila da ne pokisnu.

“Ovdje ću da spavam, sve dok ne pronađem novi smještaj, ili dok me neko ne otjera”, kazala je Radovićeva. Ona je istakla da nigdje ne radi i da živi od materijalne pomoći, od 60 eura mjesečno, i da ima sina i unuka “koji žive daleko i ne mogu da je prime”.

Bonus video: