Popović: Spremni za ispitivanje na daljinu

Zahvalio se studentima na marljivosti, ozbiljnosti i zrelosti koju su pokazali u vanrednim okolnostima, ističući da je posjećenost studenata online predavanjima bila bolja nego u normalnim uslovima
948 pregleda 0 komentar(a)
Stevo Popović, Foto: UCG
Stevo Popović, Foto: UCG

Dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Stevo Popović smatra da je nastavno osoblje te visokoobrazovne institucije, koje je bilo veoma aktivno u organizaciji učenja na daljinu putem Zoom i Moodle aplikacije, spremno da se upusti u izazov ispitivanja na daljinu.

“Svaki predmet ima svoj plan i program koji je akreditovan i kojeg se profesori moraju pridržavati, ali i nema potrebe za tim ako je moguće izvesti sva ispitivanja u predviđenom roku i na predviđen način. Suština je samo u tome da ocjenjivanje bude objektivno. Moodle platforma je odlično sredstvo koja nam nudi više mogućnosti nego tradicionalni načini ispitivanja, a objektivnost se stavlja u prvi plan u odluci“, kazao je Popović.

Zahvalio se studentima na marljivosti, ozbiljnosti i zrelosti koju su pokazali u vanrednim okolnostima, ističući da je posjećenost studenata online predavanjima bila bolja nego u normalnim uslovima.

Bonus video: