Portal Vijesti ima novi rekord

Podaci sajta similarweb.com potvrđuju snagu portala Vijesti koji je daleko čitaniji od svih drugih informativnih portala u zemlji i broj posjeta je veći nego zbiran broj posjeta narednih nekoliko portala, prema tom izvoru
234 pregleda 25 komentar(a)
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.03.2018. 06:14h

Portal Vijesti je još jednom oborio rekorde kada su u pitanju posjete pa se do 70 miliona otvorenih strana došlo za svega 31 dan.

Prošle godine je u tom periodu ostvareno 58 miliona pregledanih strana.

Za svega 31 dan je preko pretraživača pristupilo skoro 1.3 miliona korisnika, koji su ostvarili preko šest miliona posjeta i otvorili preko 31 milion strana, zadržavajući se u prosjeku preko devet minuta.

Mobilna aplikacija je dostigla čak 7.7 miliona posjeta i preko 39 miliona pregledanih ekrana sa preko četiri minuta prosječnog zadržavanja.

Konkurencija ni zbirno nije blizu, video osvaja publiku

Podaci sajta similarweb.com potvrđuju snagu portala Vijesti koji je daleko čitaniji od svih drugih informativnih portala u zemlji i broj posjeta je veći nego zbiran broj posjeta narednih nekoliko portala, prema tom izvoru.

Portal Vijesti je jedan od najsnažnijih brendova i kada je u pitanju prisustvo na društvenim mrežama, pa na Facebooku ima preko 116 hiljada pratilaca, a na Twitteru skoro 50 hiljada.

Video produkcija koja je startovala u novembru već ima svoju lojalnu publiku pa je na našoj platformi video sadržaj pregledan skoro dva miliona puta, a na Facebooku skoro milion pregleda.

Portal Vijesti u saradnji sa ND Vijesti i Televizijom Vijesti priprema puno novina i vrijedno se radi na redizajnu, kako verzije za pretraživač, tako i aplikacija, koje će donijeti veliki broj savremenih funkcionalnosti, dodatnu stabilnost i preglednost bogatog sadržaja.

Bonus video: