Preko 6,5 miliona stranica pregledano za dva dana

Prema podacima sa sajta similarweb.com, broj posjeta portalu u septembru je veći od ukupnih posjeta naredna četiri najbolje rangirana crnogorska informativna portala zajedno
178 pregleda 0 komentar(a)
Portal Vijesti, Foto: Screenshot:
Portal Vijesti, Foto: Screenshot:
Ažurirano: 19.10.2015. 16:39h

Portal "Vijesti online" nastavlja da obara rekorde, pa je za vikend na svim uređajima pregledano preko 6,5 miliona stranica!

Jedinstvenih posjetilaca preko desktop i mobilne stranice sajta je za svega dva dana vikenda bilo skoro 200 hiljada, dok je posjeta bilo 450 hiljada.

U istom periodu aplikaciju je koristilo preko 50 hiljada korisnika, koji su ostvarili preko 600 hiljada sesija.

Rekord je oboren i po broju pregledanih strana u toku jednog dana i to u subotu 17. oktobra, kada je otvoreno preko 3.3 miliona stranica na svim uređajima.

U odnosu na prvih 18 dana oktobra, ostvareno je 51% više pregledanih strana,43% više sesija i 37% je više jedinstvenih korisnika.

U subotu i nedjelju u večernjim satima posjećenost je bila tolika da je server bio preopterećen pa se otežano pristupalo portalu i otežano je bilo funkcionisanje sistema komentarisanja.

Google Analytics (Google statistika) posjećenosti je besplatna usluga koju pruža kompanija Google, a kojom se generišu detaljne statistike posjećenosti stranica na internetu.

Portal Vijesti je i dalje daleko najpopularnija stranica iz Crne Gore i prema podacima internet kompanije Alexa nalazi se na petom mjestu po posjetama u Crnoj Gori, a više posjeta bilježe jedino globalno najpopularniji servisi Facebook, Google, YouTube i Google pod crnogorskim domenom.

Alexa je internet kompanija koja rangira web stranice i blogove na osnovu posjećenosti.

Prema podacima sa sajta similarweb.com, broj posjeta portalu u septembru je veći od ukupnih posjeta naredna četiri najbolje rangirana crnogorska informativna portala zajedno.

Facebook stranica "Vijesti" ima preko 67 hiljada lajkova, a broj ljudi koji prati "Vijesti" na Twitteru je prešao 28 hiljada.

Po Google Analytics podacima, oko 182.000 je aktivnih korisnika mobilne aplikacije, 44,000 preko IOS aplikacije, 138,000 preko Android aplikacije.

Ekipa portala "Vijesti" zahvaljuje se vjernim čitaocima na povjerenju.

Bonus video: