Stiže novi Vijesti online!

Na redizajniranom portalu će biti i dosta novih rubrika, potpuno nov način praćenja live utakmica, mnogo više specijala, multimedijalnog sadržaja...
46 komentar(a)
Vijesti online, Foto: Screenshot
Vijesti online, Foto: Screenshot
Ažurirano: 15.08.2014. 05:35h

Portal Vijesti kreće u novu avanturu, u novom redizajniranom okruženju. Kada je portal počeo sa radom prije više od tri godine, za cilj je imao da obogati iskustvo čitalaca i promoviše vrijednosti koristeći savremenu tehnologiju, postavili smo ovdašnje online standarde i izmijenili način na koji funkcionišu mediji i čitavo društvo. Urednički tim nije stao na tome, već je, osluškujući zahtjeve čitalaca, radio na tome da poboljša online iskustvo čitalaca, i proizvod tog rada će biti dostupan od 1. septembra.

Interaktivni odnos čitateljstva i novinara je ono što je odmah lansiralo portal na sami vrh. Brojne priče, informacije, akcije i inicijative ne bi bile pokrenute, niti ostvarene, da nije bilo saradnje čitalaca i novinara, u brojnim društvenim oblastima – od zbrinjavanja ljudi, pomaganja onima kojima je pomoć najpotrebnija, do zajedničkog rada na razvoju građanske svijesti. Nismo riješili sve društvene probleme, ali jesmo zajedno natjerali one koji troše naš novac i imaju privilegije da dobro razmisle o svojim koracima, jer ih sada uz novinare, nadzire i čitava armija čitalaca.

Vijesti online su stalna navika svih vas koji želite da u pravom kontekstu dobijete informaciju. Vijesti online je zajedno sa vama slavio najveće uspjehe naših sportista, ali i recimo na potpuno nov i drugačiji način pratio izbore, i sva ostala bitna politička i društvena dešavanja. Vijesti online je lokacija gdje svi dolaze da provjere tačnost informacija, ali i da se detaljnije informišu o događajima. Zato smo sa vama obarali rekorde posjećenosti, koji su išli i do 250 hiljada posjeta na dan.

Vijesti online će u novom okruženju koje će biti dostupno na svim platformama zadržati sve zbog čega ste i do sada bili redovni posjetilac portala, ali i donijeti hrpu novina. Bićemo i dalje glavna stanica za sve političke, ekonomske i društvene teme, ali dodatni akcenat će biti stavljen na sportske i zabavne rubrike.

Na redizajniranom portalu će biti i dosta novih rubrika, potpuno nov način praćenja live utakmica, mnogo više specijala, multimedijalnog sadržaja, potpuno novi info centar sa servisnim informacijama, vrlo preciznija i opširnija vremenska prognoza, imaćemo i nove blogere, kao i potpuno novu stranicu za sadržaj TV Vijesti, ali i ono što je najbitnije – prostora za sadržaj koji će stvarati sami čitaoci. Osim toga, i nakon redizajna Vijesti online će raditi konstatno na unaprjeđivanju sadržaja i novim funkcionalnostima.

Obratili smo pažnju i na primjedbe čitalaca, pa će tako i sistem komentarisanja biti unaprjeđen, pristup portalu će biti mnogo lakši, sam portal će biti značajno brži, rubrike daleko preglednije, a tražilica korisnija. Zajedno sa vama, radićemo na tome da i u novoj eri za portal, budemo brži, precizniji, dinamičniji i pouzdaniji.

Vijesti će uvijek imati stav, i zato smo prepoznati kao važni, drugačiji i kvalitetni. To pokazuje i činjenica da smo nesumnjivo na prvom mjestu kada su online mediji u Crnoj Gori, kada se govori i o posjećenosti, i što je još bitnije – o povjerenju. Vijesti će i dalje otvarati bitne društvene teme, i neće zazirati da istražuju i pišu o relevantnim stvarima za društvo. Zato vam hvala na povjerenju i želimo da ostanete uz nas u novom okruženju, jer portal Vijesti jednako čine urednički tim i čitaoci.

Bonus video: