Svi putevi vode u Istanbul...

U turističkim agencijama tvrde da će mnogi provesti Dan žena u inostranstvu, najveće interesovanje za Istanbul
112 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 26.02.2013. 16:30h

Veliki broj sugrađana i sugrađanki provešće Dan žena u inostranstvu, a najveće interesovanje vlada za Istanbul, tvrde u turističkim agencijama.

U agenciji “Galileo” ističu da će realizovati sve aranžmane koje imaju u ponudi.

Petodnevni boravak u Istanbulu, uz prevoz avionom, košta 320 eura. Za četiri dana u Minhenu neophodono je 460 eura, a za pet u Budimpešti 140, ali se putuje autobusom.

“Čarter let iz Podgorice za Minhen je posebno organizovan program za 8. mart, te je, ovoga puta, i posebno interesantan građanima”, kazao je vlasnik agencije “Galileo” Srđa Kovačević.

On tvrdi da će dame i ove godine češće da putuju za 8. mart.

Četvorodnevni boravak u Ohridu, koji je, tvrdi Kovačević uvijek primamljiv za građane, košta 85 eura.

Dan žena može se provesti i u Dubrovniku za 20 eura, a vikend u Sarajevu je tri puta skuplji.

Građani sa debljim novčanikom mogu da stignu i do Indijskog okeana sa agencijom “Grand”. Za deset dana na Maldivima neophodno je 990 eura, za boravak u hotelu sa tri zvjezdice, dok pun pansion u luksuznijem hotelu košta 1.680 eura.

“Najveće interesovanje je standardno za bliže destinacije - Istanbul, Rim i London, a popularno je i krstarenje Mediteranom. Šest dana u Londonu košta 430 eura, a tri dana u Rimu 399 eura. Na obije destinacije putuje se avionom", kazali su iz agencije “Grand”.

Agencija “In Travel” za 8. mart nudi vikend u Ljubljani za 120 eura, a jednodnevni izlet u Tiranu je 20 eura.

“Petodnevni aranžman za Beč, uz prevoz autobusom, je 198 eura, a šestodnevni u Istanbul, za koji je tradicionalno najveće interesovanje, 235 eura”, kazala je Jelena Vlahović iz agencije.

Sve aranžmane moguće je platiti u šest, 12 ili 18 mjesečnih rata.

Galerija

Bonus video: