Tivat: Povezani sa 20 država i skoro 40 gradova

U utorak kreće i sezonska linija Tivat - Brisel na kojoj će letjeti “TUI Fly Belgium” i “Thomas Cook Airlines”, a od 1. aprila i linija Tivat - Pariz na kojoj saobraćaju francuska “Transavia” i Montenegro Airlines
64 pregleda 1 komentar(a)
tivatski aerodrom turisti, Foto: Siniša Luković
tivatski aerodrom turisti, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 25.03.2017. 20:49h

Ljetnji red letjenja stupa na snagu u nedjelju, kada praktično počinje i nova turistička sezona za aerodrom Tivat.

U nedjelju će ponovno početi da saobraća sezonska linija Mančester - Tivat, britanske niskobudžetne kompanije “EasyJet”, a u ponedjeljak kreću i sa sezonskom linijom iz Londona. Na toj relaciji saobraćaće i nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines, pa će Tivat pet puta sedmično biti povezan sa Londonom.

U utorak kreće i sezonska linija Tivat - Brisel na kojoj će letjeti “TUI Fly Belgium” i “Thomas Cook Airlines”, a od 1. aprila i linija Tivat - Pariz na kojoj saobraćaju francuska “Transavia” i Montenegro Airlines.

Tivat će redovnim aviolinijama ove sezone biti direktno povezan sa skoro 40 gradova iz 20 država u Evropi, na Bliskom i Srednjem istoku, a slijetaće avioni više od 30 stranih kompanija.

Tivat će imati i direktnu avio-vezu sa Dubaijem i Tel Avivom. Uvode se nove linije za Rim, Veronu, Diseldorf, Ženevu, Brest, Sofiju, Burgas...

Za Tivat će se letjeti i iz Kišinjeva, glavnog grada Moldavije i Jerevana i Viljnusa - prijestonice Jermenije i Litvanije.

Nastavljaju se i već uobičajene redovne sezonske linije sa Oslom, Helsinkijem, Amsterdamom, Kopenhagenom, Napuljem i Rimom, te desetak gradova u Rusiji, Bjelorisiji i Ukrajini.

Bonus video: