Tužilac Šoškić opet u društvu Bećirovića - Vijesti.me
DVA DANA NAKON INCIDENTA U DELTI

Tužilac Šoškić opet u društvu Bećirovića

Oko 15.45 časova, fotoreporter "Dana" snimio je Miloša Šoškića i Zorana Bećirovića u društvu nepoznate osobe u jednom lokalu u dijelu grada preko Morače

Bećirović i Šoškić snimljeni danas u jednom podgoričkom lokalu
Bećirović i Šoškić snimljeni danas u jednom podgoričkom lokalu (Foto: Dan)

Viši državni tužilac Miloš Šoškić i biznismen Zoran Bećirović danas su fotografisani zajedno u Podgorici, dva dana nakon incidenta u tržnom centru Delta kada je na novinara "Dana" Vladimira Otaševića fizički i verbalno nasrnuo Mladen Mijatović.

Mijatović je tjelohranitelj Bećirovića.

Oko 15.45 časova, fotoreporter "Dana" snimio je Šoškića i Bećirovića u društvu nepoznate osobe u jednom lokalu u dijelu grada preko Morače. 

Fotografija svjedoči o nastavku druženja tužioca i biznismena, koji je pod lupom Tužilaštva zbog prijetnji jednom vještaku ali ni to, kao ni oštre reakcije dijela javnosti, očigledno ne brinu Šoškića iako i Tužilaštvo ispituje njegovo ponašanje od prije dva dana. 

Istovremeno, službenik MUP-a Mladen Mijatović negirao je da je napao novinara Dana Vladimira Otaševića, ali i da radi kao privatno obezbjeđenje Bećirovića, saopšteno je portalu "Vijesti" iz MUP-a. 

Iz tog resora su kazali da će, u skladu sa Zakonom i Etičkim kodeksom, preduzeti odgovarajuće mjere iz svoje nadležnosti kako bi utvrdili da li je Mijatović svojim postupanjem izvršio povredu službene dužnosti. 


Vidi sve komentare