Veliki humanista Hajriz Brčvak donirao 100 paketa sa hranom i higijenskim sredstvima

"Smatramo da je ovakav vid pomoći sada najpotrebniji i najurgentniji, te da se pravovremenom aktivnošću može odgovoriti ovom vrlo zahtjevnom zadatku", saopšteno je iz Hilala
11958 pregleda 7 komentar(a)
Paketi koje je donirao Brčvak, Foto: Crveni krst
Paketi koje je donirao Brčvak, Foto: Crveni krst
Ažurirano: 29.03.2020. 19:13h

Veliki humanista Hajriz Brčvak donirao je Crvenom krstu u Bijelom Polju, posredstvom humanitarne organizacije Hilal, 100 paketa sa hranom i higijenskim sredstvima za najugroženije u bjelopoljskoj opštini.

"Smatramo da je ovakav vid pomoći sada najpotrebniji i najurgentniji, te da se pravovremenom aktivnošću može odgovoriti ovom vrlo zahtjevnom zadatku", saopšteno je iz Hilala.

U ime fonda Hilal pomoć su dostavili Nusret Erović i Enis efendija Burdžović.

Brčvak je od nastanka krize izazvane koronavirusom donirao više od 300 hiljada eura, a vrijednost donacije Crvenom krstu iznosi pet hiljada eura.

“Koristim priliku da se zahvalim humanitarnom fondu Hilal, koji je obezbijedio ovu vrijednu donaciju za naše sugrađane koji su u stanju potrebe. Današnja donacija sastoji se od 100 paketa hrane i higijene i svaki paket je vrijednosti 50 eura. Humanisti iz fonda Hilal odlično znaju kako je baviti se humanitarnim radom, posebno na terenu i u Crvenom krstu će uvijek imati pouzdanog partnera. Ovo je samo još jedan primjer humanosti i solidarnosti našeg Bijelog Polja, pokazatelj da smo u svakom trenutku složni, spremni da pružimo pomoć svima onima kojima je potrebna", istakao je koordinator opštinskog Crvenog krsta, Mašan Živković.

Bonus video: