Za Miroslava prikupljeno oko hiljadu eura

Za Miroslava su pjevali i svirali Ismail Delija, “Balkan bend”, “Dobri momci” i Alma Hodžić i guslari Radoje Božović i Željko Vujović
1103 pregleda 0 komentar(a)
Sa humanitarnog koncerta, Foto: NVO Izvor života
Sa humanitarnog koncerta, Foto: NVO Izvor života

Humanitarnim koncertom „Miroslavu s ljubavlju“, koji je organizovala NVO „Izvor života“, za sedmogodišnjeg dječaka iz Nikšića Miroslava Pejovića, koji ima bubrežnih problema i astmu, a sa roditeljima živi u neuslovnoj kući, prikupljeno je oko hiljadu eura.

“Zahvaljujuci divnim humanim ljudima i volji nekoliko kompanija prikupljeno je oko hiljadu eura. Narednih dana naši prijatelji i saradnici pozvaće Miroslavovu majku na razgovor kako bi joj obezbijedili posao i time djelom riješili njihovu tešku situaciju”, kazala je Konstantina Maraš iz “Izvora života” i zahvalila se svima koji su pomogli.

Za Miroslava su pjevali i svirali Ismail Delija, “Balkan bend”, “Dobri momci” i Alma Hodžić i guslari Radoje Božović i Željko Vujović.

“Izvor života”nastavlja sa humanitarnom misijom.

“U velikoj sali KIC-a ‘Budo Tomović’ 18. jula u 20 časova organizujemo koncert pod nazivom ‘Valentini s ljubavlju’ kako bismo pomogli majci iz Podgorice koja u što kraćem roku treba da pođe na transplataciju”, kazala je Maraš.

Riječ je o Podgoričanki Valentini Šćekić (45) koja ima troje djece i kojoj za transplantaciju bubrega i operaciju trombofilije u inostranstvu treba oko 60 hiljada eura.

Bonus video: