Wizz Air: Nova linija iz Podgorice ka Budimpešti

“Wizz Air-ova mreža linija sa 59 gradova u 28 zemalja sada će biti dostupna putnicima iz Crne Gore. Nova linija će povezati dva grada direktno, razvijajući turizam u oba smjera i uspostavljajući važnu vezu za trgovinu i poslovanje između Mađarske i Crne Gore”, kazali su iz kompanije
262 pregleda 0 komentar(a)
Wizz air, Foto: Shutterstock
Wizz air, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.12.2016. 16:23h

Mađarska niskobudžetna avio kompanija Wizz Air, uvešće novu liniju od Podgorice do Budimpešte počev od 3. aprila naredne godine, a cijena povratne karte biće od 19,99 eura.

Wizz Air je danas najavila uvođenje nove linije, odnosno dva sedmična leta, srijedom i nedjeljom.

“Wizz Air-ova mreža linija sa 59 gradova u 28 zemalja sada će biti dostupna putnicima iz Crne Gore. Nova linija će povezati dva grada direktno, razvijajući turizam u oba smjera i uspostavljajući važnu vezu za trgovinu i poslovanje između Mađarske i Crne Gore”, kazali su iz kompanije.

Wizz Air je počeo sa letovima iz Podgorice u avgustu prema Minhenu, odnosno Memingenu i Milanu odnosno Malpensi. Linija od Budimpešte do Podgorice predstavlja dalje širenje Wizz Air-ove mreže linija u regionu zapadnog Balkana i pokazuje posvećenost avio kompanije Crnoj Gori.

Komercijalni direktor Wizz Air-a, Georg Mihalopulos, je kazao da su najavili novo širenje što pokazuje njihovu posvećenost putnicima i razvoju crnogorskog tržišta.

“Počev od 3. aprila, naša treća linija iz Crne Gore će povezati Podgoricu sa Budimpeštom, prelijepom istorijskom prijestonicom Mađarske. Takođe, očekujemo da će direktna linija podstaći dolazak turista u dinamičan glavni grad Crne Gore”, rekao je Mihalopoulos.

On je dodao da, naglašavajući njihovu posvećenost regionu, raduju se nastavku plodonosne saradnje sa podgoričkim aerodromom i ostaju posvećeni novim mogućnostima i podsticanju razvoja turizma i ugostiteljstva čime će se još više učvrstiti veze između dvije države.

“Naša posvećena posada se raduje mogućnosti da uz osmjeh poželi dobrodošlicu putnicima na naše letove", zaključio je Mihalopoulos.

Bonus video: