Kristof Šoen na čelu Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori

Za nove članove Upravnog odbora Savjeta izabrani su Nela Belević (Uniqa osiguranje), Savo Đurović (Adriatic Marinas), Rašad Rasulu (Azmont Investments) i Đulio Moreno (EBRD)
131 pregleda 0 komentar(a)
Kristof Šoen, Foto: Hypo-alpe-adria.co.me
Kristof Šoen, Foto: Hypo-alpe-adria.co.me
Ažurirano: 26.11.2016. 20:45h

Skupština Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori juče je za novog predsjednika Upravnog odbora Savjeta izabrala Kristofa Šoena direktora Addiko banke.

Za nove članove Upravnog odbora Savjeta izabrani su Nela Belević (Uniqa osiguranje), Savo Đurović (Adriatic Marinas), Rašad Rasulu (Azmont Investments) i Đulio Moreno (EBRD).

Na sastanku je konstatovano da Savjet sada ima trideset pet članova, koji obezbjeđuju oko 8.300 radnih mjesta u Crnoj Gori, uz godišnji promet koji predstavlja oko 30 odsto procijenjenog BDP-a Crne Gore.

“Sastanak je zaključen namjerom da se dodatno intenziviraju sve tekuće aktivnosti Savjeta na unapređenju uslova poslovanja u Crnoj Gori, kao i na privlačenju novih članova. Tempo rada Savjeta u narednoj godini biće veoma dinamičan, jer će se raditi na razvijanju i realizaciji velikog broja ideja”, saopšteno je iz ove organizacije.

Skupština je usvojila i izmjene i dopune Statuta Savjeta.

Bonus video: