Porto Montenegro na sajmu nautike u Sautemptonu

„Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, Italiji, a britansko tržište je itekako zainteresovano za Crnu Goru, tim prije što od ove godine imamo „EasyJet“ letove direktno iz Mančestera i Londona za Tivat"
1 komentar(a)
Porto Montenegro
Porto Montenegro
Ažurirano: 20.09.2016. 11:53h

Kompanija „Adriatic Marinas“ predstavlja svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro u Tivtu na Sajmu nautike u Sautemptonu koji traje do 25. septembra.

„Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, Italiji, a britansko tržište je itekako zainteresovano za Crnu Goru, tim prije što od ove godine imamo „EasyJet“ letove direktno iz Mančestera i Londona za Tivat. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavljamo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge nominacijom za prestižno priznanje „Najbolja marina za superjahte 2017“ od strane britanske Yach Harbour asocijacije (TYHA), ali i rekapitulacijom MYBA Superyacht šou-a koji je nedavno završen kod nas“, istakao je Bili Caneljas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Tokom 10 dana trajanja sajma u Sautemptonu, posjetioci imaju priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou koji ima tradiciju dugu 48 godina, poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća jahting industrije. Ove godine tema sajma je jedrenje kao omiljeni sport na vodi, pogovotovo nakon odličnog rezultata UK tima na nedavno završenim Olimpijskim igrama.

Bonus video: