Hotel Hilton zvanično otvoren

"Crna Gora, kao jedna od najstarijih evropskih država koju često nazivaju biserom Mediterana, je nova destinacija za Hilton. Stoga je Hilton odlučio da proširi svoj globalni portfolio koji pokriva više od 570 hotela", rekao je Andreas Lakner, regionalni lider za brand menadžment Hilton Worldwide-a
465 pregleda 32 komentar(a)
Ažurirano: 20.09.2016. 11:43h

Hotel Hilton Podgorica Crna Gora juče je zvanično otvoren.

Novi hotel nudi 180 prostranih i moderno opremljenih soba za goste, uključujući i 23 apartmana. U sklopu hotela je i Predsjednički apartman sa panoramskim pogledom na grad.

"Crna Gora, kao jedna od najstarijih evropskih država koju često nazivaju biserom Mediterana, je nova destinacija za Hilton. Stoga je Hilton odlučio da proširi svoj globalni portfolio koji pokriva više od 570 hotela", rekao je Andreas Lakner, regionalni lider za brand menadžment Hilton Worldwide-a.

"Otvaranje hotela Hilton na još jednoj atraktivnoj lokaciji omogućava našim gostima veći izbor dok putuju. Uvjereni smo da će Podgorica biti prvi izbor gostiju", kazao je Lakner.

Gosti mogu uživati u raznim ponudama hrane i pića u hotelu, u Sky Bar-u koji se nalazi na osmom spratu hotela sa pogledom na grad, restoranu Crna Gora, na terasi Fontana i u Bar i Cigar klubu.

"Popularnost Crne Gore među turistima na Mediteranu stalno raste, privlačeći posjetioce svojom nevjerovatnom ljepotom i bogatom kulturnom istorijom. Oduševljen sam što otvaram prvi Hilton hotel u srcu glavnog grada", rekao je Haluk Bilgili, generalni direktor Hilton Podgorica Crna Gora.

Za sastanke i druge događaje, uključujući vjenčanja, hotel nudi jedan od najvećih prostora u Podgorici koji sadrži pet sala za sastanke i konferencije. U ponudi Hotela je i Kristalna dvorana, koja se prostire na 425 kvadratnih metara bez stubova i koja može da primi do 435 gostiju.

Hilton Podgorica Crna Gora nudi jedan od najvećih spa centara u gradu, Duklja Spa, koji se prostire na 1,300 metara kvadratnih, na prizemlju, međuspratu i prvom spratu. Dizajniran je u skladu sa najnovijim fitnes trendovima i sadrži, između ostalog, unutrašnji bazen.

Noćenje u običnoj sobi u Hiltonu tokom septembra i oktobra košta 150 eura. U luksuznim sobama noćenje košta 190, a u apartmanima 200 eura po osobi. Svaka druga usluga naplaćuje se posebno.

Galerija

Bonus video: