"Palmon Bay" nominovan za prestižnu nagradu "Brand Leader Award" 2016

Tu odluku donio je stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „SEET 2016“
5 komentar(a)
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Ažurirano: 19.09.2016. 12:39h

Hotel „Palmon Bay”, koji posluje u sastavu grupacije Primorje Hotels & Restaurants, nominovan je za prestižnu nagradu „Brand Leader Award“ 20016.

Tu odluku donio je stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „SEET 2016“. U obrazloženju se navodi da je „Palmon Bay“ nominovan zbog postavljanja novih standarda u kvalitetu, konkurentnosti i inovativnosti cjelogodišnje hotelske ponude u oblasti primorskog turizma u jugoistočnoj Evropi.

Nagrada „Brand Leader Award“ se dodeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumevaju inovativnost, visok stepen tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Nagrada se dodeljuje devet godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija koji kontiniuranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište.

6. Biznis konferencija „SEET 2016”, koja se održava u Beogradu, ove godine će okupiti preko 400 najznačajnijih predstavnika poslovne turističke zajednice. Svoja iskustva će podeliti i visoki predstavnici relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, eksperti iz oblasti održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, obrazovnih i javnih institucija.

(Promo sadržaj)

Bonus video: