Agrokorova Karisma širi se na CG: Vodiće rizort Ruža vjetrova

Iz Karisme su najavili da će pratiti i analizirati sve poslovne prilike na tržištu Crne Gore
86 pregleda 2 komentar(a)
Ruža vjetrova, Foto: Ruža vjetrova
Ruža vjetrova, Foto: Ruža vjetrova
Ažurirano: 02.09.2016. 10:56h

Hrvatska kompanija Karisma Adriatic, u suvlasništvu Agrokora, preuzeće upravljanje, nadgledanje i vođenje rizorta Ruža vjetrova u Dobrim vodama od 2017. godine.

Ugovor o upravljanju između Karisme i rizorta Ruža vjetrova potpisan je u srijedu u Dobrim vodama. Potpisivanjem ovog ugovora Karisma Adriatic širi svoje poslovanje nakon Hrvatske i na Crnu Goru.

“Radi se o standardnim poslovima koje 'menadžment kompanija' preuzima nakon potpisivanja ugovora o upravljanju. Karisma Adriatic ima jasan cilj da u narednom razdoblju u svom portfelju ima 5.000 soba”, rekli su “Vijestima” iz hrvatske kompanije.

Na pitanje da li planiraju potpisivanje ugovora o upravaljanju sa još nekim crnogorskim hotelima, iz Karisme su odgovorili da će u skladu sa definisanim poslovnim planom, pažiljivo pratiti i analizirati sve poslovne prilike na tržištu Crne Gore.

Takođe je potpisan i ugovor sa francuskim turoperatorom Look Voyages, na tri godine s opcijom produženja ugovora na još dvije godine. Ugovorom se, kako kažu iz kompanije, obezbjeđuje visoka popunjenost Ruže vjetrova i produžava period poslovanja resorta.

Karisma Adriatic, prema podacima sa sajta kompanije, u Hrvatskoj ima tri rizorta na području Dubrovnika i Makarske. Sa Ružom vjetrova širi ponudu i na porodične rizorte.

Karisma je zajednička kompanija poslovnih grupacija Karisma Resort International iz Meksika, Agrokora i TUI travela.

Ružu vjetrova resort osnovale su firme Nall interbational i Veletex iz Podgorice.

Bonus video: