REAGOVANJE SOSIJETE ŽENERAL

Svaki odbitak je po ugovoru

Klijenti kod banke mogu da se informišu o odbicima
86 pregleda 0 komentar(a)
Podgorička banka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Podgorička banka, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.08.2016. 19:58h

 Sosiete  ženeral banka Montenegro reagovala je na tekst koji su “Vijesti” objavile u subotu 20. avgusta pod nazivom “Rate odbijaju i firma i banka”

“Željeli bismo da demantujemo da se klijentima  Sosiete  ženeral banke Montenegro, koji su zaposleni u kompaniji Plantaže mjesečne obaveze za kredite obračunavaju duplo. Zahtijevamo da, radi istinite informisanosti javnosti i naših klijenata, objavite da  Sosiete  ženeral posluje u skladu sa važećim zakonima i ugovorima sklopljenim sa svojim klijentima.

U tom smislu obavještavamo da se svaki odbitak od plate klijenta izvršava u skladu sa ugovorom koji je potpisan između klijenta i banke. Ukoliko neko od naših klijenata ima bilo kakvu sumnju u vezi odbitaka po osnovu ugovora o kreditu, može kontaktirati ličnog bankara ili posjetiti bilo koju ekspozituru banke gdje će dobiti sva objašnjenja i informacije o odbicima. Na taj način će svaka eventualna sumnja biti u potpunosti otklonjena i klijent će se uvjeriti da banka u potpunosti postupa prema ugovoru koji je sklopila sa klijentom. S obzirom na to da je u tekstu pomenuta '…sumnja gdje je taj novac završio' istovremeno bismo htjeli da otklonimo svaku sumnju da taj novac završava bilo gdje drugo, osim za naplatu dospjelih obaveza klijenta”.

Preporučujemo za Vas