Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte akcijama ove futurističke kompanije

Tesla Motors je nedavno najavio da udvostručuje svoje planove za proizvodnju i da planira da do 2018. godine dostigne proizvodnju od 500,000 vozila godišnje, što je ranije bio cilj predviđen za period do 2020.godine
73 pregleda 1 komentar(a)
tesla
tesla
Ažurirano: 12.07.2016. 06:14h

Od početka februara do danas, cena akcija Tesla Motorsa je porasla preko 50%.

FXLider, svim čitaocima portala vijesti.me, daje besplatnih 50€ za trgovanje cenom akcija Tesla Motorsa na svetskoj berzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovde.

Tesla Motors je nedavno u Kini lansirao Model X75D, kao poslednji u liniji od Modela X. Plan kompanije je da ostvari snažno prisustvo u ovom regionu gde tražnja za luksuznim električnim automobilima sve više raste. Razlika u ceni na tržištu u Kini i Americi nije umanjila tražnju. Model X75D će u Kini koštati čak $125,630 i ako je u Americi njegova cena $83,000. Cena u Kini značajno je veća nego bilo gde u svetu zbog jako visokih uvoznih taksi.

Tesla Motors je nedavno najavio da udvostručuje svoje planove za proizvodnju i da planira da do 2018. godine dostigne proizvodnju od 500,000 vozila godišnje, što je ranije bio cilj predviđen za period do 2020.godine.

Kompanija se nada da će model X imati sličan uticaj na tržište porodičnih automobila koji je Model S imao na „executive“ sferu automobila.

Nedavni incident u kome je poginuo test vozač Modela S, pri vožnji auto pilotom, otvorio je neka pitanja o sigurnosti ovog sistema, međutim i pored privremenog pada cene akcija, to nije značajnije uticalo na narudžbine Teslinih automobila.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".

(Promo sadržaj)

Bonus video: