Keln: Crna Gora predstavila turističku ponudu zajedno sa Albanijom

Posjetioci sajma su imali priliku da, kako su dodali, isprobaju tradicionalni crnogorski desert i palačinke, koje su za njih pripremali predstavnici hotela Queen of Montenegro
3 komentar(a)
Predstavljanje turističke ponude Crne Gore, Keln, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Predstavljanje turističke ponude Crne Gore, Keln, Foto: Nacionalna turistička organizacija
Ažurirano: 08.07.2016. 10:02h

Crnogorska turistička ponuda predstavljena je na sajmu RDA Workshop, koji je održan u Kelnu.

Iz Nacionalne turističe organizacije Crne Gore (NTO) su saopštili da sajam specijalizovanog autobuskog turizma, sa akcentom na grupna putovanja, predstavlja izuzetnu priliku za prezentaciju crnogorskih potencijala na tržištu Njemačke.

“Crna Gora je na sajmu, koji je trajao od utorka do četvrtka, predstavila svoju ponudu zajedno sa Albanijom, a brojni posjetioci su bili zinteresovani za kružne autobuske ture i grupna putovanja koje nudi turistička agencija Adria DMC”, navodi se u saopštenju.

Posjetioci sajma su imali priliku da, kako su dodali, isprobaju tradicionalni crnogorski desert i palačinke, koje su za njih pripremali predstavnici hotela Queen of Montenegro.

“U okviru RDA Workshopa održana je i prezentacija turističkih potencijala Crne Gore, koja je bila veoma dobro posjećena”, kazali su iz NTO.

RDA Workshop tradicionalno organizuje Međunaradno udruženje autobuskih turoperatora, koje je osnovano 1951. godine.

“Udruženje trenutno ima oko hiljadu izlagača iz preko 40 zemalja, srednjih i malih preduzeća, do velikih koncerna turističke industrije”, naveli su iz NTO.

NTO, u saradnji sa privredom, planira da krajem oktobra posjeti 25 njemačkih turoperatora u cilju boljeg upoznavanja sa crnogorskom turističkom ponudom.

Bonus video: