OPŠTINA RASPISALA NEKOLIKO TENDERA

Tivat: Crtaju još spratova za Ruse koji bi da grade u centru

Tivatska firma "Dream Home Montenegro" izvršiće oko 2.000 eura vrijedne radove na rekonstrukciji kabineta u zgradi Opštine za potrebe Službe interne revizije
93 pregleda 5 komentar(a)
hotel mimoza, Foto: Siniša Luković
hotel mimoza, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 09.02.2019. 14:31h

Opština Tivat raspisala je tender za izbor izvođača radova na sanaciji krova zgrade radničkog doma „Gracija Petković“ u kome se nalazi Centar za kulturu i Radio Tivat. 

Procijenjena vrijednost radova je 35.000, dok je sa podgoričkom firmom “Incom“ već potpisan ugovor vrijedan 3.000 eura za gradnju prilazne rampe za ulazak osoba u invalidskim kolicima u tu zgradu. 

Sa Republičkim zavodom za urbanizam i projektovanje iz Podgorice, tivatska uprava je potpisala 4.000 eura vrijedan ugovor za izradu izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana "Tivat centar" za lokaciju Hotela „Mimoza“, čiji novi ruski vlasnici žele da prave stambeno-turistički objekat veće spratnosti. 

Tivatska firma "Dream Home Montenegro" izvršiće oko 2.000 eura vrijedne radove na rekonstrukciji kabineta u zgradi Opštine za potrebe Službe interne revizije.

Podgorička kompanija „Znak“ za nešto više od 4.000 isporučiće i ugraditi nove metal-halogene sijalice sa pratećom opremom u sportskoj dvorani "Župa".             

Opština je raspisala i tender za izbor izvođača radova na sanaciji puta u naselju Gornji Kalimanj, vrijedan 6.400 eura.

Proteklih dana završeni su desetak hiljada eura vrijedni radovi na instaliranju javne rasvjete u Gornjem Kalimanju i u Donjoj Lastvi, u blizini tamošnje škole i dječjeg vrtića.