Rasprava partijskih kolega: Ivanoviću bolje bi ti bilo da si pošao kod premijera

Ivanović je Vukoviću dao riječ uz opasku da Vuković govori prvi put u drugom krugu jer kasni. Pljevljak je odgovorio da je bio na prijemu kod premijera i da je mogao sjednicu odbora pomjeriti za taj sat vremena
8065 pregleda 7 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.12.2018. 20:21h

Zanimljiva rasprava na skupštinskom odboru oko zahtjeva "Vektre Jakić" na trenutak se povela između partijskih kolega Petra Ivanovića i poslanika DPS-a iz Pljevalja Filipa Vukovića.

Vuković je na sjednicu došao sa zakašnjenjem od oko sat vremena i nakon nekih pola sata se javio za riječ.

Ivanović mu je dao riječ uz opasku da Vuković govori prvi put u drugom krugu jer kasni. Pljevljak je odgovorio da je bio na prijemu kod premijera i da je mogao sjednicu odbora pomjeriti za taj sat vremena.

"I tebi bi korisnije bilo da si otišao kod premijera, nego što ovo ovdje radiš", kazao je Vuković Ivanoviću.

Nakon toga VUković je govorio o preoblemima "Vektre Jakić" i da u ovom odnosu države sa tom kompanijom niko nije potpuno u pravu i da niko nije nevin. On je naveo da će najgore biti za Brkovića koji može da izgubi kompaniju u koju je uložio 60 miliona eura, i poručio da država mora naći način da unaprijedi drvopreradu u Pljevljima i sačuva radna mjesta.

Kako je izlaganje Vukovića trajalo duže od pet minuta, po koliko je Ivanović odredio svakom da može da govori, počeo je da zvoni udarajući u čašu i da ga prekida. Vuković je molio za još vremena, što je Ivanović odbio. Nije dozvolio ni da mu poslanik Nikola Rakočević "posudi svoj minut", pozivajući se da sjednica već dugo traje.

"Ti si potrošio najviše vremena na te svoje priče. A ne dozvoljavaš mi rečenicu da završim. Gori si od Sulja Mustafića", kazao je Vuković.

Bonus video: