Arapi nude osam miliona za plac?

“Projekat promovisan na najvećim svjetskim sajmovima nekretnina, gdje su ga spazili predstavnici investitora”
429 pregleda 22 komentar(a)
Rizort u Baru
Rizort u Baru
Ažurirano: 02.06.2016. 06:07h

Trgovcu nekretninama iz Sutomora Nikoli Papanu, novi vlasnici Porto Montenegra nude oko 1.500 eura po kvadratu za plac kod Crvene plaže na lokaciji Črvanj, saopšteno je nezvanično “Vijestima”.

Papan nije želio da potvrdi, ali ni da demantuje da je od Državno investicionog fonda iz Dubaija dobio ponudu za vrijedan zemljišni kompleks od 5.500 kvadrata, ispod magistralnog puta Bar - Sutomore.

“Ponuda po kvadratu je izuzetna za sadašnje uslove, ali prije prodaje, više me interesuje zajedničko ulaganje. U svakom slučaju, pregovori se intenziviraju i veoma su veliki izgledi da naša rivijera od Ade Bojane do Budve konačno dobije superluksuzni rezort koji podiže nivo ponude cijele destinacije”, rekao je Papan.

Ako dođe do realizacije projekta na području zelenog pojasa - Ratca, barska opština “dobiće” prvi smještajni kapacitet kategorije pet zvjezdica.

Plac je planski pokriven Državnom studijom lokacije Sektor 54 Ratac koja, između ostalog, obavezuje stotinu kvadrata zelenih površina po gostu, što znači da bi maksimalni kapacitet rezorta bio 24 posjetioca.

“Projekat sam u prethodne dvije godine promovisao na najvećim svjetskim sajmovima nekretnina u Kanu i Milanu, gdje su ga i zapazili predstavnici investitora”, kazao je Papan.

Bonus video: