Uzmite 50 eura i trgujte akcijama Facebooka i Microsofta

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj berzi i zaradite na cijeni akcija Facebooka i Microsofta
57 pregleda 0 komentar(a)
Facebook i Microsoft, Foto: FXLider
Facebook i Microsoft, Foto: FXLider
Ažurirano: 01.06.2016. 06:14h

Od početka godine do danas, akcije Facebooka porasle su nevjerovatnih 30%, dok su akcije Microsofta samo u poslednjih mjesec dana porasle oko 3%.

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj berzi i zaradite na cijeni akcija Facebooka i Microsofta.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Microsoft i Facebook su objavili da će zajedničkim snagama kao partneri postaviti podvodni internet kabl ispod Atlantskog okeana od Sjeverne Virdžinije do Bilbaoa u Španiji a potom i do mrežnih čvorišta u Evropi i Africi.

6,600 km dugačak MAREA kabl imaće najveći kapacitet od svih kablova koji su do sada bili postavljani ispod Atlantika - osam parova vlakana i inicijalno projektovan kapacitet od 160 Tbps.

Osnovni cilj je lakše prenošenje informacije širom svijeta. Novi MAREA kabl će pomoći da se zadovolje potrebe korisnika kada je u pitanju veća brzina protoka informacija, pouzdane veze za cloud i online usluge.

Prema riječima obje kompanije ovo partnerstvo bi trebalo da ubrza razvoj sledeće generacije internet infrastrukture.

Danas obje kompanije održavaju velike cloud-computing operacije. Facebook ima preko 1.65 milijardi korisnika, dok Micrisoft upravlja snažnim paketima online usluga kao što su Azure, Bing, Xbox Live, i Office 365.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izneseni u članku nisu stavovi "Vijesti".

Bonus video: