Regent partner novom vlasniku iz Dubaija

Mank i njegovi saradnici nedavno su ICD-u prodali kompletno vlasništvo nad Porto Montenegrom za zvanično neobjavljenu sumu, a koja se po spekulacijama kreće u iznosu od 200 do čak 800 miliona eura
106 pregleda 2 komentar(a)
porto montenegro, Foto: REGENT
porto montenegro, Foto: REGENT
Ažurirano: 26.05.2016. 16:23h

Prestižni multinacionalni brend „ Regent Hotela & Resorts“ nastaviće saradnju sa novim vlasnikom marine i turističkog naselja Porto Montenegro, državnim investicionim fondom Dubaija Investment Corporation of Dubai (ICD).

Hotel Regent bivši vlasnici Porto Montenegra predvođeni kanadskim milijarderom Piterom Mankom, otvorili su u ljeto 2014. Mank i njegovi saradnici nedavno su ICD-u prodali kompletno vlasništvo nad Porto Montenegrom za zvanično neobjavljenu sumu, a koja se po spekulacijama kreće u iznosu od 200 do čak 800 miliona eura.

„Bio sam inspirisan vizijom Pitera Manka i njegovih partnera da naprave novi Monte Karlo u Crnoj Gori. Veoma se stoga radujemo nastavku naše saradnje sa ICD-om i njihovim stručnim timom u Porto Montenegru. ICD je najveći svjetski suvereni investicioni fond sa velikom ekspertizom i vizionarstvom u razvoju destinacija”, kazao je predsjednik korporacije „ Regent Hotels & Resorts“ Stiven Pan u zvaničnom saopštenju te korporacije sa Tajvana, najavljujući otvaranje druge faze hotela „ Regent Pool Club Residences“ za ljeto 2017.

Bonus video: