PLAĆENI SADRŽAJ

Warren Buffet planira da zaradi na Appleu. Zaradite i vi!

FXLider, svim čitaocima Vijesti, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala za trgovanje cijenom akcija Applea na svjetskoj berzi
0 komentar(a)
fxlider, Foto: FXLider
fxlider, Foto: FXLider
Ažurirano: 23.05.2016. 07:47h

Početkom prošle nedjelje jedan od najuspješnijih investitora na svijetu i treći najbogatiji čojvek, Warren Buffett, vlasnik Berkshire Hathaway-a, kupio je akcije Apple u vrijednosti od 1 milijarde dolara. Prema Financial Times-u, vrijednost akcija ove kompanije bi do kraja godine mogla da poraste dodatnih 30%.

FXLider, svim čitaocima Vijesti, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala za trgovanje cijenom akcija Applea na svjetskoj berzi.

Besplatnih 50 eura za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Buffet voli da ulaže u kompanije koje imaju trajnu konkurentsku prednost, talentovan menadžment i razumnu cijenu akcija, što Apple sve ispunjava. Ovaj potez momentalno se pozitivno odrazio na vrijednost akcija koje su nakon te objave porasle skoro 5%. Berkshire Hathaway je poznat po svojim dugoročnim ulaganjima i kako izgleda, računa na uspjeh nove linije Apple-ovog TV i automobila u narednim godinama.

Novo tržište koje Apple planira da osvoji je Indija. Prošle nedjelje objavljeni su planovi da već početkom 2017. godine bude otvoren centar u Bangalore-u, gradu u južnoj Indiji odakle su potekli mnogi startup-ovi i trehnološki stručnjaci, kako bi se podstakao razvoj aplikacija za iOS.

Ulazak na indijsko tržište je veoma važan za Apple, naročito nakon usporavanja ekonomskog rasta Kine. Samo tokom prvog kvartala prodaja u Kini je pala za 26%. Tokom 2015. godine Apple-ov prihod u Indiji je prevazišao 1 milijardu dolara. Bez mnogo investicija tokom prvog kvartala ove godine, prihod je porastao 56% u odnosu na isti period prije godinu dana.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".