Vučinovićeva tvrdi: Nemam stan u Tivtu

0 komentar(a)
Marija Vučinović, Foto: Savo Prelević
Marija Vučinović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.05.2016. 17:59h

Povodom teksta "Stanovi Pažinu, Kusovcu, Mustafiću, Mariji Vučinović…” koji je objavljen u “Vijestima" 8. maja reagovala je ministar bez portfelja i predsjednica Hrvatske građanske inicijative Marija Vučinović čije reagovanje prenosimo integralno:

Po ko zna koji put "Vijesti" neistinito, neprovjereno i smatram sa pravom, vrlo tendeciozno dezavuiraju crnogorsku javnost iznoseći neistine, a tiču se imovinskog stanja moga supruga i mene. Naime, moj imovinski karton je uredno ažuriran i dostupan cijeloj crnogorskoj javnosti, pa tako i vama, te zbog toga je još čudnije da se u vašem listu nalaze ovakve neistine koje ste mogli dobiti samo vama znanim “provjerenim izvorima”.

Istine radi, kategorički tvrdim da ni ja, ni moj suprug ne posjedujemo stan od 139 m2 u Tivtu niti bilo koju drugu nekretninu osim porodične kuće mog supruga, stare 40 godina sa zemljištem koja je dobio u nasljedstvo. Sve promjene mog imovinskog stanja na koje me obavezuje Zakon da ih u redovnom roku prijavim biće dostupne javnosti i adekvatno ažurirane".

Odgovor novinara biće objavljen u srijedu

Bonus video: