PRIVODE SE KRAJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI TIVATSKOG HOTELA

"Palma" u junu prima prve goste

U toku su završni radovi na postavljanju podova, keramike, rasvjete u sobama, a ubrzo počinje i izrada nove fasade hotela
60 pregleda 0 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 10.05.2016. 12:02h

Radovi na rekonstrukciji hotela „Palma“ u Tivtu koji bi trebalo da počne sa radom 1. juna, privode se kraju – saopšteno je danas iz tivatskog HTP “Primorje”.

U toku su završni radovi na postavljanju podova, keramike, rasvjete u sobama, a ubrzo počinje i izrada nove fasade hotela.

“U rekonstrukciju hotela uloženo je dva miliona eura, a nakon nje, Tivat će dobiti savremeni gradski hotel kategorizacije 4 zvjezdice. Novitet koji će hotel pružati je i hotelska plaža koja će, zahvaljujući nasutom pijeskom, moći da primi 200 ležaljki, što prethodnih godina nije bio slučaj”, stoji u saopštenju.

U obnovljenoj “Palmi” će raditi više radnika nego dosad, pa će nakon rekonstrukcije ovdje biti zapošljeno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije. Rekonstrukcija je započeta u februaru, a novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba, konobom, velikim restoranom, koferencijskom salom i mini spa i welness centrom.