Ivanišević i dalje u upravi Montenegro bonusa

Vlada je Ivaniševića za člana odbora direktora Montenegro bonusa prvi put imenovala u septembru prošle godine.
269 pregleda 14 komentar(a)
Miroslav Ivanišević, Foto: Savo Prelević
Miroslav Ivanišević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.05.2016. 18:09h

Vlada je na prošloj sjednici izabrala novi odbor direktora državne kompanije Montenegro bonus.

U materijalima sa prošle sjednice Vlade, koji su juče naknadno objavljeni, navedeno je da je za novog člana odbora direktora imenovan Andrija Ivanović (SD), koji će u tom tijelu zamijeniti Nikolu Đuraškovića (SDP).

Za članove odbora ponovo su izabrani bivši predsjednik Senata Državne revizorske institucije (DRI) Miroslav Ivanišević , pomoćnik direktora Poreske uprave Dragan Janković, direktor Direktorata u Ministarstvu ekonomije Jovo Rabrenović i šef kabineta premijera Rajko Kovačević.

Vlada je Ivaniševića za člana odbora direktora Montenegro bonusa prvi put imenovala u septembru prošle godine.

Ivanišević je sredinom marta 2013. godine podnio ostavku na vodeću poziciju u DRI zbog dva kompromitujuća snimka iz svog kabineta sa ženskom osobom. On je u DRI sada savjetnik predsjednika Senata Milana Dabovića.

Montenegro bonus je društvo sa ograničenom odgovornošću koje je osnovala Vlada 2003. godine. Društvo je registrovano za proizvodnju i promet roba i usluga, sa sjedištem na Cetinju. Osnovna djelatnost preduzeća je trgovanje na veliko gorivima.

Vlada je na prošloj sjednici razriješila Almu Ljuljanaj dužnosti predsjednika Upravnog odbora Ispitnog centra, na lični zahtjev. Umjesto nje za predsjednika upravnog odbora Ispitnog centra imenovan je Petar Šturanović.

Bonus video: