Web portal: Investitorima predstavljen Glavni grad

Jovana Vukčević iz Biroa istakla je da, pored osnovnih informacija o Podgorici web portal investinpodgorica.com nudi informacije o svim koracima u osnivanju kompanije, kao i o povoljnostima koje nudu Glavni grad
120 pregleda 0 komentar(a)
Invest in Podgorica, Foto: Printscreen
Invest in Podgorica, Foto: Printscreen
Ažurirano: 27.04.2016. 09:09h

Biro za ekonomsku saradnju i podršku biznis zajednici Glavnog grada prezentovao je juče nov web portal investinpodgorica.com o investicionim potencijalima Podgorice.

Šef Biroa Vladimir Rajčić kazao je da je cilj portala da, objedini sve korisne informacije o investicionom ambijentu Glavnog grada i učini ih dostupnim zainteresovanoj javnosti. Navedeno bi doprinijelo bržem privrednom rastu i unapređenju uslova poslovanja.

Rajčić je dodao da su na višemjesečnom projektu radili zaposleni u Birou, dok je izrada dvojezične platforme koštala 1.700 eura.

Jovana Vukčević iz Biroa istakla je da, pored osnovnih informacija o Podgorici web portal investinpodgorica.com nudi informacije o svim koracima u osnivanju kompanije, kao i o povoljnostima koje nudu Glavni grad.

„Ne želimo da se fokusiramo samo na velike investitore i velika preduzeća, želimo da podstaknemo i mala preduzeća da pokrenu biznis“, napomenula je Vukčević.

Mirza Mulešković iz Unije poslodavaca rekao je da su portali u periodu digitalizacije izuzetno značajni za razvoj biznis zajednice i privlačenje investicija.

Pored informacija koje će investitorima približiti procedure, portal prikazuje i kreditne linije Investiciono-razvojnog fonda, podatke o biznis zonama i slobodnim parcelama ...

Bonus video: