Kostić izabran za Izvršnog direktora Montenegro Airlinesa

Kostić je u Montenegro Airlinesu zaposlen od novembra 2015, a prethodno je obavljao funkciju Sekretara u Ministarstvu zdravlja
59 pregleda 5 komentar(a)
Montenegro airlines, Foto: Luka Zeković
Montenegro airlines, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.04.2016. 15:15h

Za Izvršnog direktora Montenegro Airlinesa izabran je Zoran Kostić, dosadašnjeg pravni savjetnika u službi Odbora direktora MA.

Mandat Izvršnog direktora traje četiri godine, saopšteno je nakon sjednice Odbora direktora Montenegro Airlinesa.

Kostić je, kako se dodaje, u Montenegro Airlinesu zaposlen od novembra 2015, a prethodno je obavljao funkciju Sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Dosadašnji vršilac dužnosti Izvršnog direktora Lidija Pantović nastavlja rad na poziciji direktora Sektora za ljudske resurse i pravne poslove sa koje je i bila imenovana za vršioca dužnosti do okončanja postupka izbora i imenovanja Izvršnog direktora društva, saopšteno je iz MA.

"Odbor direktora je na današnjoj sjednici razmatrao i biznis plan za tekuću godinu, plan uštede kao i nacrt plana restruktuiranja shodno preporukama Vlade Crne Gore. Konstatovani su odlični komercijalni rezultati za prvi kvartal ove godine, jer je Montenegro Airlines za prva tri mjeseca prevezao 84.667 putnika što je 5,6 odsto više nego prošle godine u istom periodu", navodi se u saopštenju MA.

Bonus video: