Mini sajam sezonskog zaposljavanja u Porto Montenegru

Prošlogodišnji sajam sezonskog zapošljavanja izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je 190 sezonaca
51 pregleda 4 komentar(a)
Dan otvorenih vrata Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Dan otvorenih vrata Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 18.04.2016. 11:14h

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata - Mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 22. aprila, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba, od 10 do 16 sati, saopšteno je iz kompanije.

"Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima kompanije za pozicije sektora marine, izgradnje, prodaje, tehničke podrške i održavanja, domaćinstva, maloprodaje, FOH sektora, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe kroz direktnu konverzaciju predstave na najbolji mogući način", navodi se u saopštenju.

Od kandidata se, kako je saopšteno, očekuje da sa sobom ponesu štampanu biografiju na engleskom jeziku u par primjeraka, ali i da posjeduju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje su predmet njihovog interesovanja.

Prošlogodišnji sajam sezonskog zapošljavanja izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je 190 sezonaca.

Bonus video: