Preuzmite besplatni vodič: Kako zaraditi novac na svJetskoj berzi od svoje kuće?

Bez obzira čime se bavite, svako može trgovati na svjetskoj berzi, a sam proces trgovanja i određivanja zarade koja bi Vas zadovoljila je veoma jednostavan
233 pregleda 0 komentar(a)
Internet, zarada
Internet, zarada
Ažurirano: 13.04.2016. 07:53h

Na internetu postoji mnoštvo opcija za rad od kuće, a u ovom besplatnom vodiču ćete saznati detaljnije o jednoj koja nudi mogućnost da sami određujete kolika zarada bi Vas zadovoljila.

Riječ je o trgovanju na svjetskoj berzi, preko interneta.

Bez obzira čime se bavite, svako može trgovati na svjetskoj berzi, a sam proces trgovanja i određivanja zarade koja bi Vas zadovoljila je veoma jednostavan. Kompletan proces, od registracije do postavke željenog profita, možete saznati u ovom besplatnom vodiču koji možete preuzeti na linku ovdje.

Preuzmite svoj besplatni primjerak vodiča i proverite da li se u Vama možda krije neki novi Džordž Soroš ili Voren Bafet. Ukoliko budete pratili uputstva iz ovog vodiča, osiguraćete sebi dodatni prihod uz kontrolu rizika.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".

Bonus video: