Otvara se Super Idea u Podgorici: Prvih 500 potrošača dobiće poklone i PIKA bodove

"Kupci će probati specijalitete japanske kuhinje koju će pripremiti restoran Wasabi, a naše najmlađe kupce zabavljaće Žarko Žabac. Pozivamo sve potrošače da nam se pridruže na svečanom otvaranju da zajedno proslavimo nove IDE(j)E i nove pobjede", saopštili su iz kompanije Mercator-CG
128 pregleda 2 komentar(a)
Super IDEA, Foto: Mercator-CG
Super IDEA, Foto: Mercator-CG
Ažurirano: 26.03.2016. 15:15h

Posljednja, ujedno i najveća prodavnica "IDEA Super" biće otvorena u ponedjeljak, 28.marta u devet sati u tržnom centru Mall of Montenegro u Podgorici, a prvih 500 potrošača na dan otvaranja dobiće poklone i trostruke PIKA bodove, saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

"Kupci će probati specijalitete japanske kuhinje koju će pripremiti restoran Wasabi, a naše najmlađe kupce zabavljaće Žarko Žabac. Pozivamo sve potrošače da nam se pridruže na svečanom otvaranju da zajedno proslavimo nove IDE(j)E i nove pobjede", saopštili su iz kompanije Mercator-CG.

U saopštenju se dodaje da će u utorak, 29.marta svaka stota kupovina u "IDEI Super" biti besplatna, a potrošači će imati 10 odsto popusta na sve trgovine.

Iz kompanije Mercator-CG ističu i da će u ponedjeljak veče na Trgu Republike u Podgorici u 21:30 koncert održati crnogorski pjevač Sergej Ćetković.

"Trg Republike biće mjesto dobrih IDE(j)A, dobrih nota, muzike i pjesme, dobrih ljudi i energije. Sergej kaže "Moj svijet čuvam za te", a mi kažemo Svijet IDE(j)A čuvamo za nas. Čekamo vas", poručili su iz kompanije Mercator-CG.

Bonus video: