Saša Radović i Draško Krivokapić u bordu Budvanske rivijere

U obrazloženju je navedeno da su oni imenovani "zbog isteka mandata članova Odbora direktora". Njihov izbor treba da potvrdi Skupština akcionara Budvanske rivijere koja je zakazana za sjutra
367 pregleda 3 komentar(a)
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Budvanska rivijera, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 24.03.2016. 18:41h

Vlada je predložila da se za nova dva člana odbora direktora Hotelske grupe Budvanska rivijera izaberu diplomirani elektroinženjer Saša Radović i diplomirani pravnik Draško Krivokapić.

U obrazloženju je navedeno da su oni imenovani "zbog isteka mandata članova Odbora direktora". Njihov izbor treba da potvrdi Skupština akcionara Budvanske rivijere koja je zakazana za sjutra.

Oni će zamjeniti uhapšenog direktora Političkog savjeta DPS-a Svetozara Marovića i Mirka Stanića, dosadašnjeg predstavnika Vlade iz SDP-a. Draško Krivokapić je predsjednik inicijativnog odbora Socijaldemokrata Ivana Brajovića za Budvu.

Rad odbora direktora Budvanske rivijere blokiran je od sredine decembra kada je uhapšen Marović zbog sumnje da je vođa kriminalne grupe koja je oštetila kasu metropole turizma za više od 30 miliona eura, a dodatno i zbog toga što je u međuvremenu SDP napusti vlast pa zbog čega Vlada više nije imala povjerenja u Stanića.

U odboru direktora nalazi se još predstavnik fondova Ratko Vukotić i dva predstavnika manjinskih akcionara, pa Vlada bez dva svoja predstavnika nije imala većinu.

Bonus video: