Budite lideri u poslovanju

Na konferenciji, koja će okupiti učesnike iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, BiH biće dodijeljena nagrada za najbolje HR prakse u regionu - HR ADRIA Award 2016.
1 komentar(a)
HR Adria business, Foto: Printscreen
HR Adria business, Foto: Printscreen
Ažurirano: 24.03.2016. 15:17h

Regionalna biznis konferencija, u organizaciji Adria Conference, biće održana od 11. do 13. maja u hotelu “Splendid” u Budvi.

Konferencija će na jednom mjestu okupiti najbolje menadžere iz regiona, menadžere najuspešnijih domaćih i stranih kompanija, predstavnike najznačajnijih asocijacija privrednika, direktore HR agencija, predstavnike državne uprave, istaknute univerzitetske profesore i najviše HR lidere kako bi razmenili svoja iskustva i najbolje prakse.

Vodeće kompanije će predstaviti načine na koje rešavaju ključne probleme sa kojima se svaka kompanija danas suočava - kako pronaći najbolje zaposlene, kako ih motivisati da rade što bolje, i kako ih zadržati u kompaniji. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i iskustvima uspešnih kompanija koje mogu primeniti kako bi unapredili svoje poslovanje, kao i da prošire mrežu poslovnih kontakata.

Konferenciju će otvoriti ministar prosvete Predrag Bošković, koji je u periodu od 2012-2015. bio ministar rada i socijalnog staranja, a zatim će slijediti serija edukativnih predavanja renomiranih govornika na temu upravljanja talentima.

Na konferenciji, koja će okupiti učesnike iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, BiH biće dodijeljena nagrada za najbolje HR prakse u regionu - HR ADRIA Award 2016. Kompanije koje su prepoznale značaj uspešnog upravljanja ljudskim resursima imaju mogućnost da se prijave na konkurs za ovo prestižno priznanje.

Više informacija o konferenciji može se naći OVDJE.

Bonus video: