Hypo alpe adria banka otvorila poslovnicu u Tivtu: Donirali 1.000 eura OŠ "Drago Milović"

Gradonačelnik Tivta Ivan Novosel poželio je uspjeh HAAB banci u tom gradu, istakavši da u tom gradu već posluje osam banaka i da ima najava o dolasku još njih nekoliko
234 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2016. 16:06h

"Hypo Alpe Adria Banka" (HAAB) otvorila je danas svoju poslovnicu u Tivtu, a tim povodom banka je donirala 1.000 eura tivatskoj OŠ "Drago Milović", dok su prvi klijenti dobili prigodne poklone.

U poslovnici koja je smještena u Ulici Druge dalmatinske bigade u centru Tivta, otvorena su četiri nova radna mjesta.

"Proširenje mreže naših poslovnica pokazuje posvećenost novih vlasnika HAAB, američkog fonda "Advent International" i Evropske banke za obnovu i razvoj, crnogorskom tržištu. To je i odraz razvoja Tivta tokom prethodnih nekoliko godina, pa nam je i dolazak u ovaj grad i svojevrstan izazov kako da postanemo cijenjeni član lokalne zajednice i pružimo kvalitetnu uslugu i atraktivnu ponudu kako privrednicima, tako i građanima Tivta", kazao je glavni izvršni direktor HAAB banke Kristof Šoen.

Gradonačelnik Tivta Ivan Novosel poželio je uspjeh HAAB banci u tom gradu, istakavši da u tom gradu već posluje osam banaka i da ima najava o dolasku još njih nekoliko.

"Oštra konkurencija u bankarskom sektoru u Tivtu po meni, pokazuje da je naš grad interesantna sredina ne samo za turiste koji nam dolaze u sve većem broju, nego i za poslovne ljude koji ovdje vide priliku za razvoj raznih vrsta biznisa u čemu računaju i na podršku bankarskog sektora", istakao je Novosel.

Miloš Miketić, direktor prodaje na malo u HAAB naglasio je da izbor Tivta nije bio slučajan.

"Sa Tivtom želimo da napravimo paralelu i u njemu vidimo simboliku, paralelu između onoga što je Tivat već postigao i onoga što mi želimo i čvrsto vjerujemo da možemo, da budemo najmodernija i najprogresivnija banka u crnogorskom bankarskom sistemu u narednom periodu", kazao je Miketić.

Zahvaljujući se na donaciji koja će biti iskorištena za popravku sistema za grijanje školske zgrade, direktorica OŠ "Drago Milović" Ružica Lazarević kazala je da je ona otišla u prave ruke jer taj kolektiv ima 1.400 đaka i 100 profesora.

"Ulaganje u djecu i poboljšanje uslova rada škole je ulaganje u budućnost", podvukla je Lazarević.

Galerija

Bonus video: