SMANJENE KAMATE

Jeftiniji krediti za refinansiranje kod Hypo banke

“Procedura odobrenja je pojednostavljena, tako da se preliminarno odobrenje kredita može dobiti samo uz podnošenje lične karte i bez dodatnih troškova”, navodi se u saopštenju banke
228 pregleda 1 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.03.2016. 14:32h

Hypo Alpe Adria banka (HAAB) ponudila je nove povoljnije kredite za refinansiranje postojećih obaveza, sa nominalnom kamatnom stopom od 7,99 odsto na godišnjem nivou i maksimalnim iznosom do 25 hiljada EUR.

Iz HAAB je saopšteno da je rok otplate do deset godina, a za iznose kredita do 20 hiljada EUR žiranti nijesu neophodni. Pored toga, ostavljena je mogućnost dobijanja dodatne gotovine u iznosu od 25 odsto od iznosa koji se refinansira.

“Procedura odobrenja je pojednostavljena, tako da se preliminarno odobrenje kredita može dobiti samo uz podnošenje lične karte i bez dodatnih troškova”, navodi se u saopštenju.

Iz HAAB-a se navodi da se jednim kreditom refinansiraju sve obaveze po kreditima, kreditnim karticama i dozvoljenom prekoračenju, kako u drugim bankama, tako i u Hypo banci, i objedinjuju se u jednu, manju ratu. Klijent kompletnu proceduru završava na jednom mjestu, a uslov za sve to je prenos ličnog primanja na Hypo banku.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo, Miloš Miketić, rekao je da banka tim jedinstvenim proizvodom na tržištu želi da omogući svim svojim klijentima, kao i onima koji to žele postati, konsolidaciju ličnih finansija u pravom smislu te riječi.

“Sa samo jednim proizvodom, klijenti će dobiti manje opterećenje na mjesečnom nivou, dodatni iznos sredstava i to sve bez žiranata, odnosno hipoteke, u zavisnosti od iznosa kredita. Sigurni smo da se na ovaj način, pored finansija na zdravim osnovama, gradi i dugoročno partnerstvo na zdravim osnovama”, kazao je Miketić.